Ankand

  1.Tre rezervuare Karburanti (10,000 L, 10,000 L, 5000 L) 2.Distributor Karburanti 3.Distributor Gazi 4.Depozite Gazi (5000 L) 5.Pome Zhytese Centrifugfale 6.Motogjenaretor 20KW 7.Pompe Uji 8.Tabele Reklame 9.Tende Karburanti 10.Infrastruktute teknologjike ne funksion te distributorit te karbutrantit Çmimi me te cilin...

Ankand

  Truall me siperfaqe 1088 m2, Ndertese me siperfaqe 27 m2 , Kavaje. (Distributor Karburanti)             Pasuria nr.20/29, ZK 1072, Vol.11, Fq.222 (Pronesi te Skender Istrefi)    ...

Ankand

Shitet ne Ankand : Apartament me Siperfaqe 82,5 m2, ZK8513, Nr.2/100 +2-8, Vol.21, Fq.29 Adresa Rruga “K.Kazanxhi” P.932, Shk.2, Ap.8 Durres. Cmimi me te cilin fillon Ankandi i dyte eshte 3,080,000 ALL Ankandi zhvillohet...

Ankand

Shitet ne Ankand "Truall me siperfaqe 399.3 m2 dhe ndertese me siperfaqe 196  m2. Pasuria me nr. 5/151  ZK.8552, Vol.15, Fq.24. Me adrese Lagjia 4, Kavaje.   Cmimi me te cilin fillon ankandi eshte...

Ankand

Shpallet shitja ne Ankand per pasurite e meposhtme:   1.     Njesi me Siperfaqe 42 m2 e ndodhur ne Vlore Lagjja 10 Korriku me nr.17/97-N5, Vol 35, Fq.186, ZK 8602. Cmimi me te cilin fillon ankandi  eshte 14,817 Euro.   2.    ...

Ankand

-          Shpallet shitja ne Ankand  e pasurive : -       -          1. Pasuria “Njësi” (27/242+1-1/2)  Vol.7, Fq.248 ZK 8502, me sipërfaqe prej 27 m2 e ndodhur ne Lagjen 28 Nëntori, Berat. -         ...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit. Ajo është e vendosur ne anen lindore te rruges kryesore te...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

 Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”. Ndertesa ku ndodhet Prona eshte e vendosur ne kryqezim...

Ankand

  1.Tre rezervuare Karburanti (10,000 L, 10,000 L, 5000 L) 2.Distributor Karburanti 3.Distributor...

Ankand

  Truall me siperfaqe 1088 m2, Ndertese me siperfaqe 27 m2...

Ankand

Shitet ne Ankand : Apartament me Siperfaqe 82,5 m2, ZK8513, Nr.2/100...

Ankand

Shitet ne Ankand "Truall me siperfaqe 399.3 m2 dhe ndertese...

Ankand

Shpallet shitja ne Ankand per pasurite e meposhtme:   1.     Njesi me Siperfaqe 42...

Ankand

-          Shpallet shitja ne Ankand  e pasurive : -       -         ...

SHITET - Truall 800 m2 Ndertese 700 m2,...

Vendodhja: Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

 Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje...

SHITET - Truall 800 m2 & N...

 • Kodi pronës OBA-RSA-022
 • Personi Kontaktit Danjel Cara I prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Krujë
 • Lloji E Paluajtshme
 • Struktura Truall + Ndertese industriale
 • Sipërfaqe (m2) 800
SHITET - Truall 800 m2 & N...

SHITET - Njesi 230 m², Kati 1,...

 • Kodi pronës OBA-RSA-070
 • Personi Kontaktit Danjel Cara I prona.al@otpbank.al I +355689038955
 • Qyteti Shkodër
 • Lloji E Paluajtshme
 • Struktura Njesi (dyqan)
 • Sipërfaqe (m2) 230
SHITET - Njesi 230 m², Kati 1,...

Ankand

 • Kodi Prones Coll3
 • Emri Përmbaruesit Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës E Luajtshme
 • Struktura Te Tjera
 • Qyteti Kavajë
 • Adresa Pronës Kavaje
 • Cmimi Fillestar 2,422,560
 • Monedha LEK (ALL)

Ankand

 • Kodi Prones Coll1
 • Emri Përmbaruesit Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës E paluajtshme
 • Struktura Truall + Ndertese Industriale
 • Sipërfaqe (m2) 1088 dhe 27
 • Qyteti Kavajë
 • Adresa Pronës Kavaje
 • Cmimi Fillestar 5,087,376
 • Monedha LEK (ALL)
Ankand

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret