Pronat, 3 njesi sherbimi, jane te pozicionuara ne kati perdhe te nje pallati 9-te katesh, ne rrugen “Qemal Stafa” ne Elbasan. Pallati ne te cilen ndodhen 3 njesite ndodhet ne qender te qytetit te Elbasanit, me nje distance prej 300 metra nga sheshi kryesor i qytetit. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit. Pronat jane te organizuar ne 3 certifikata pronesie per nje total siperfaqeje prej 287 m². 3 njesi sherbimi me numerat N.5; N.6 dhe N.8 jane te pozicionuara ne katin perdhe te godines ne pjesen jugore. 2 njesit N.5 dhe N.6 jane te organizuar ne dy certifikata pronesie, por ambjenti nuk eshte I ndare fizikisht, dhe perbehet nga nje siperfaqe totale, per te dy njesite, prej 181.4 m².

Me poshte eshte lista e Çmimeve per Njesite:

1. Njesi N.5 + Njesi N.6  me sip. totale prej 181.4 m² -> Çmimi i Shitjes 81,630 EUR.

2. Njesi N.8 me sip. prej 105.6 m² -> Çmimi i Shitjes 73,920 EUR

 

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/3-njesi-biznesi-287-m%C2%B2-elbasan/


Prona është e vendosur pranë rrugës nacionale “Durrës-Kukës”, në zone e Fanit të rrethit Mirdite. Toka ka nje largesi per 70 m nga rruga kryesore dhe hyrja realizohet nepermjete nje rruge te pa-asfaltuar. Toka eshte shume e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te biznesit.

Çmimi i shitjes 4,500 EUR

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/are-1267-m2-fan-mirdite/


Vendodhja e prones:

Prona ndodhet në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin. Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine. Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.

Përshkrimi i Prones:

Prona e tipit, toke are, ka dimensione 55 m x 24 m. Toka shtrihet ne nje terren fushore dhe eshte shume e pershtatshme per aktivitete bujqesore por mund te perdoret edhe per ndertimin e ndertesave te banimit ose te biznesit

Çmimi i shitjes 10,000 EUR

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/toke-are-2500-m2/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret