Ne NIkel, Kruje shitet Are + Truall me sip. 2'849 m2, nga te cilat 500 m2 truall. Brenda truallit gjendet nje vile me 2 kate + papafingo, me sip 143 m2 n kat.


Shitet: Truall + Ndertese me siperfaqe totale prej 350 m2 me vendodhje ne Mborje, Korce.

Ndertesa eshte ne kushte shume te mira dhe kryen funksionin e nje Bar-Restoranti.

Cmimi : I negociueshem.

 


Shitet apartament me siperfaqe totale prej 105 m2 me adrese: Lagjia "Taulantia", Durres.

Cmimi : I negociueshem.

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret