Bar Restorant, me sip.60 m2, ndodhur në Myshqeta, Komuna Krrabë, Tiranë.

Cmimi:LEK 1,800,000


Truall me sip.145 m2 dhe ndërtesë 69 m2, Rruga Idriz Dollaku, Tiranë. Prona ndodhet në një distancë prej 5 Km nga qëndra e Tiranës, në drejtim të zonës të quajtur Selit-Mali.

Cmimi:EUR 40,640


Objekti "Garazh" ndodhet ne Zonen e Freskut, ne rrugen e Teleferikut, ne zonenn kadastrale nr. 2460,Komuna Dajt Tirane. Objekti "Garazh" ndodhet ne katin nëntoke te nje godine banimi 7 kateshe ne zonën e Freskut, ne drejtimin e rrugës së teleferikut me devijim majtaj në një bllok pallatesh të ndertuara vitet e fundit.

Cmimi:LEK 8,950,000

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret