Lloji i Pronës: Pemishte +truall+ndertesë me sip. totale 3400 m2, nga të cilat 300 m2 truall dhe 260 m2 ndërtesë në Stajke, Shkodër.

Cmimi:EUR  33,216.00


Truall sip. 9,460 m2 dhe ndërtesë me sip. 414 m2, me Nr. Pasurie 262/5 , ndodhur në fshatin Pllane, Lezhë.

Cmimi: Euro 50,107.60


Tokë Arë me sipërfaqe 915m2, me nr. Pasurie 3/16 , ndodhur në fshatin Qerekë, Krujë

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret