Prona ndodhet në zonën Gropaj rreth 8 km ne perendim të qëndrës së Tiranes. Eshtë e vendosur në një distancë rreth 3.4 km në veri të rrugës se Kavajes në pjesën e brendshme të zonës. Prona shtrihet në një luginë ndermjet dy kodrave që zgjaten sipas drejtimit veri-lindje duke ju afruar autostradës. Prona konsiston në një tokë me forme të rregullt, me përmasa 270x27m dhe sipërfaqe 7325 m2.

Cmimi:EUR  146,400


 

Prona ndodhet ne zonen e Selites, rreth 3km nga pjesa jugore e Tiranës, pjesa jugperëndimore e Kopshtit Zoologjik. Ndodhet rreth 600m (vije ajrore) në pjesën juglindore të Liqenit artificial të Tiranës. Prona lidhet me rrugën që kalon para kopshtit zoologjik përmes një rruge të brendshme, të ndërtuar vitet e fundit që të con ne pjesën e pasme te kopshtit zologjik. Prona ka këto dimensione 28m x 50m siperfaqe 1420m2.

 


Truall sip. 196.9 m2 dhe ndertese me sip. 96.5m2, me Nr. Pasurie 1/5, ndodhur në fshatin Shperdhet, Mamuras, Kurbin.

Cmimi:EUR  37,853.42

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret