Truall 308m2 + Ndertese 5 kateshe me siperfaqe njolle 130m2 e ndodhur ne Pajove - Peqin


Truall 308m2 + Ndertese 5 kateshe me siperfaqe njolle 130m2 e ndodhur ne Pajove - Peqin


Are me sip 3600 m2. Prona ndodhet në adresën katundi i Ri, pranë rezervuarit të Kasharit, Tiranë dhe rreth 700m ne jug (vije ajrore) të autostradës "Tirane- Durrës". Në anën lindore të pronës ndodhet rruga komunikuese . Po në të njejtin drejtim në distancë rreth 550m (vije ajrore) fillon zona e banuar e fshatit Katund i Ri, më pas Yrshek. në anën jugore të pronës, vazhdojnë sip.tokash të lira nga ndertimet dhe më tej rreth 600m ndodhet " Gryka e Kelemes". Në anën perendimore të pronës vazhdojnë sip tokash të lira ndertime, ne distance rreth 160m ndodhet vija ajrore e rezervuarit dhe ne distance rreth 800m (vije ajrore) ndodhet zona e banuar e fshatit Kashar. Në anën veriore të pronës ndodhet një zonë kodrinore e mbjellë me pemë ulliri me pas kaluar kodren ndodhet një zone banimi me ndertime rezidenciale të tipit vila 2-3 katëshe dhe me distancë rreth 700 m (vije ajrore) ndodhet autostrada "Tirane-Durrës".

Cmimi: EUR 155,200

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret