Ndertesë + truall, ndodhur  ne Zonen Kadastrale n. 1557, ne Fshatin Drizë të rrethit të Fierit. Sipërfaqe e truallit 561m2, sipërfaqe nën objekt 237 m2 dhe sipërfaqe funksionale 324 m2.

Cmimi:LEK  4,414,080


Lloji i Pronës: Pemishte +truall+ndertesë me sip. totale 3400 m2, nga të cilat 300 m2 truall dhe 260 m2 ndërtesë në Stajke, Shkodër.

Cmimi:EUR  33,216.00


Truall sip. 9,460 m2 dhe ndërtesë me sip. 414 m2, me Nr. Pasurie 262/5 , ndodhur në fshatin Pllane, Lezhë.

Cmimi: Euro 50,107.60

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret