Truall sip. 196.9 m2 dhe ndertese me sip. 96.5m2, me Nr. Pasurie 1/5, ndodhur në fshatin Shperdhet, Mamuras, Kurbin.

Cmimi:EUR  37,853.42


Arë me siperfaqe 1500 m2 nga e cila Truall 500 m2, me Nr. Pasurie 85/8  ndodhur në Ishull Lezhe.

Cmimi:LEK  9,279,648


2 Toka Arë me siperfaqe totale (te dyja) 12,700 m2 me Nr.Pasurie 296/18 dhe 296/19 ndodhur ne fshatin Borizan te Krujes.

Cmimi:EURO 70,000

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret