Pasuria është "Truall+Ndertese" me sip. 1,730 m² te truallit e 275 m² te ndertesese. Me vendodhje në Vrisera, Gjirokaster, rreth 1.3 km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”. Prona ka funksionuar si Ambjent tregtimi e magazinim per materialet e ndertimit dhe pajisjeve hidrosanitare. Eshte shume e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

Çmimi i Shitjes 99,000 EUR.

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/truall-1730-m%C2%B2-ndertese-275-m%C2%B2-vrisera-gjirokaster  


Pronat ndodhen ne rrugen e Plazhit, me nje distance rreth 7.5 km ne juglindje te qendres se qytetit (Bashkise Durresit), buze rruges dytesore te plazhit ne anen perendimore te saj, ne nje distance rreth 100 m nga bregu. Zona perreth pronave eshte nje zone e zhvilluar turistike, me ndertesa te reja si Hotele, bar-kafe..etj. Pronat, jane tri Njesi Sherbimi dhe pozicionohen ne katin perdhe te nje pallati 7 katesh, ndertim i rreth viteve 2004 me siperfaqe totale prej 145 m². Prona ne te kaluaren ka funksionuar si fast-food.

Çmimi i Shitjes 90,000 EUR.

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/3-njesi-biznesi-145-m%C2%B2-plazh-n-13-durres/


Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rreth 8.2 km në jugperëndim të qendrës së qytetit të Fierit. Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi. Prona ne te shkuaren ka funksionuar si stalla lopësh por aktualisht nuk eshte në përdorim.

Çmimi i Shitjes 350,000 EUR

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/truall-17675-m%C2%B2-ndertese-3990-m%C2%B2-levan-fier-2/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret