Vendodhja:  Prona, Njesi Biznesi,  eshte e vendosur 600 m nga qendra e qytetit te Krujes. Njesia eshte e vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese 4-kateshe. Eshte e pershtatshme per zyra por edhe per tu adaptuar ne ambjente banimi.

Pershkrimi:  Prona, Njesi Biznesi, ka nje siperfaqe totale prej 107.8 m2. Ambjentet e brendshme jane te shtuara me pllake, disponon tualet dhe eshte veshur me fasade xhami.

 


Vendodhja: Pasuria, Toke Are, ndodhet ne Në Kolonjë, Lushnje 500 m nga qendra e Kolonjës. Rreth 15 km nga Lushnja, dhe rreth 13 km nga Fieri. Prona është shumë e përshtatshme për aktivitete bujqësore.

Pershkrimi: Prona, Toke Are, ka nje siperfaqe totale prej 11,125 m2 (Përbëhet nga dy parcela me sip. 7,125 m2 dhe 4,000 m2). Parcelat e tokës janë kufitare me njëra-tjetrën dhe mund te funksionojne si nje e vetme. Jane te vendosura ne nje Koder te bute ne zonen e Kolonjes.

Çmimi i Shitjes per pronat: 

  • Toke Are 7,125 m2 Kolonje, Lushnje -> 22,000 EUR
  • Toke Are 4,000 m2 Kolonje, Lushnje -> 12,000 EUR

 


Toka pozicionohet në fshatin Ibe, në krah të autostradës Tiranë-Elbasan.

Ka sipërfaqe 800 m2 dhe është e përshtatshme për lloje të ndryshme aktivitetesh.

Shitur

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara, Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri.

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret