Vendodhja:  Prona , Toke Are, eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac. Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km.

Pershkrimi: Prona , Toke Are, ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor me permasa 139 m x 79 m. Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial.


Vendodhja:  Prona, Njesi Biznesi,  eshte e vendosur 600 m nga qendra e qytetit te Krujes. Njesia eshte e vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese 4-kateshe. Eshte e pershtatshme per zyra por edhe per tu adaptuar ne ambjente banimi.

Pershkrimi:  Prona, Njesi Biznesi, ka nje siperfaqe totale prej 107.8 m2. Ambjentet e brendshme jane te shtuara me pllake, disponon tualet dhe eshte veshur me fasade xhami.

 


Vendodhja: Pasuria, Toke Are, ndodhet ne Në Kolonjë, Lushnje 500 m nga qendra e Kolonjës. Rreth 15 km nga Lushnja, dhe rreth 13 km nga Fieri. Prona është shumë e përshtatshme për aktivitete bujqësore.

Pershkrimi: Prona, Toke Are, ka nje siperfaqe totale prej 11,125 m2 (Përbëhet nga dy parcela me sip. 7,125 m2 dhe 4,000 m2). Parcelat e tokës janë kufitare me njëra-tjetrën dhe mund te funksionojne si nje e vetme. Jane te vendosura ne nje Koder te bute ne zonen e Kolonjes.

Çmimi i Shitjes per pronat: 

  • Toke Are 7,125 m2 Kolonje, Lushnje -> 22,000 EUR
  • Toke Are 4,000 m2 Kolonje, Lushnje -> 12,000 EUR

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret