Vendodhja:  Prona ndodhet në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin. Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine. Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.

Përshkrimi:  Prona e tipit, toke are, ka dimensione 55 m x 24 m. Toka shtrihet ne nje terren fushore dhe eshte shume e pershtatshme per aktivitete bujqesore por mund te perdoret edhe per ndertimin e ndertesave te banimit ose te biznesit.


Vendodhja: Prona ndodhet ne territorin e fshatit Agonas, Komuna Golem, ne Durres. 

Pershkrimi: Toka ka ne siperfaqe prej 3,000 m2 dhe eshte e vendosur ne nje koder te bute. Eshte e pershtatshme per aktivitete bujqesore dhe blektorale. Zona ne te cilen ndodhet prona ka njohur vitet e fundit nje zhvillim te madh pasi jane ndertuar shume objekte banimi dhe biznesi.Prona ka nje largesi per 1 km nga rruga nacionale “Durres – Kavaje”.


Vendodhja:  Prona ndodhet ne zonen e Bilces ne Berat dhe eshte e vendosur ne majen e nje kodre te bute me orientim nga lindja. Zona eshte e mirenjohure per prodhimtarine e larte te ullirit si dhe vajit te ullirit.

Pershkrimi:  Toka ne te gjithe siperfaqen e saj eshte mbjellur me rrenje ulliri te cilet kane nje vjeteresi rreth 25-30 vjecare me prodhimtari te vazhdueshme. Ullinjt jane kryesisht ullinje vaji dhe kane prodhitari te lart te vajit te ullirit.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret