Ish Fabrika e tullave Korcë:

Truall + Ndertesë 22.000 m²

Çmimi  207,648,000 Leke

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +35568 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara, 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 


Tokë arë me sipërfaqe 13,277 m2 ndodhet në rrugën e Qarrit, ne brezin e dytë të parcelave.

Prona shtrihet në një terren të sheshtë dhe ka formë të rregullt katërkendore me dimensione 190 m * 70 m.

Toka ndodhet pranë rrugës nacionale Fier-Vlorë dhe autostradës së Vlorës.

 

Çmimi  8,586,900 Leke

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 


Tokë arë me sipërfaqe 6,844 m2 në Saver Lushnje.

Prona ndodhet në rrugën e Hekurudhës.

Toka shtrihet në një terren të sheshtë dhe ka formë të rregullt katërkëndore.

Kjo pronë mund të përdoret për qëllime të ndryshme bujqësore e blegtorale.

Qendrat e banuara ndodhen disa minuta larg tokës dhe mund të themi qe karakteri rezidencial është i kufizuar.

 

Çmimi  1,512,000 Leke

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara,  
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret