Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”.  Zona ku ndodhet prona perben nje zone te vjeter autoktone ne qytet, ku mbizoteron karakteri tregetar dhe ai i biznesit e sherbimeve, me objekte te tipiti markete, bar-restorante, dyqane suveniresh, hotele, bujtina etj.

Pershkrimi:  Prona eshte e llojit Njesi qe ndodhet ne katin e pare teknik te nje ndertese 11 kat, me 1 kat nentoke, ne rrugen ‘Nuri Bushati’. Ka forme te rregullt, drejtkendore, me shtrirje sipas drejtimit verilindje-perendim, paralel me trotuarin e rruges ‘Nuri Bushati.  Njesia eshte e organizuar ne nje ambjent zyre te perbashket, ku jane shperndare postet e punes/tavolina e karrike si dhe orendi te tjera zyre. Pjesa e ambjenteve ndihmese ka nje ndarje zyre e vecante, qe sherbejne si ambjent serverash, dhoma e UPS, si dhe tualetet.

 


Vendodhja:   Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes. Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce.  Ka nje distance prej 3.5 km nga qendra e qyteti te Korces. Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim.

Pershkrimi:  Pronat jane te organizuar ne dy certifikata pronesie si meposhte. Truall 1,587 m2 + Ndërtese 468 m2 Lumalas Korçe – Nr.Pasurise 126/44.  Truall 1,432 m2 + Ndërtese 821.5 m2 Biranje Korce – Nr. Pasurise 118/13. Ne prone ndodhet edhe nje ndertese dy kateshe qe ka sherbyer me pare si zyra. E pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Vendodhja:  Prona eshte e pozicionuara ne kati -1 te nje pallati 6-te katesh, ne Lagjen "Skender Libohova", ne Lushnje. Godina ne te cilen pozicionohet prona ndodhet prane qendres se qytetit te Lushnjes, me nje distance prej 300 metra nga bulevardi kryesor. Zona ka infrastrukture te permiresuar, kryesisht me pallate, ndertesa banimi, ambjentet tregtare, te cila jane ndertuar ne vitet e fundit.

Pershkrimi:  Prona ka nje siperfaqe totale prej 106 m² dhe ka strukture te rregullte. Ambjenti ka funksionuar me pare si Bar-Kafe. Eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret