Sipërfaqja e Tokës eshte 11,125 m2  (Përbëhet nga dy parcela me sip. 7,125 m2 dhe 4,000 m2). Parcelat e tokës janë kufitare me njëra-tjetrën, të vendosura në një kodër të butë. Pronat ndodhen në Kolonjë, Lushnje rreth 500 m nga qendra e Kolonjës, 15 km nga Lushnja, 13 km nga Fieri. Toka është shumë e përshtatshme për aktivitete bujqësore.

Çmimi i Shitjes 30,100 EUR.

 


Prona ndodhet ne zonen e Shkembit te Kavajes ne Durres, eshte e vendosur ne nje koder te bute. Ka pamje direkte me detin.Zona eshte e pershtatshme per biznesin e ndertimit. Toka ka forme jo te rregullte.

Çmimi i Shitjes 85,000 EUR


Pronat ndodhet buze rruges nacionale per ne Korce ne zonen industriale te Lumalasit dhe te Biranjes. Kane akses me rrugen nacionale Pogradec-Korce Ka nje distance prej 3.5 km nga qendra e qyteti te Korces. Zona ka infrastrukture te permiresuar, me rruge te asfatuara, trotuar, ndriçim. Jane te organizuar ne dy certifikata pronesie si me nr. pasurie  126/44 dhe 118/13. E pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.

Çmimi i Shitjes 350,000 EUR.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret