Komente:

  • Prona Toke Are eshte e vendosur ne Vore ne zonen e “Grandit”.
  • Prona ka nje forme jo te rregullte.Mund te perdoret per qellime bujqesore.
  • Toka eshte e perbere nga tre parcela te ndryshme me siperfaqe totale 1,140 m2.

 

Çmimi i Shitjes 5,000 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/toke-are-1140-m2/


Prona eshte e vendosur ne fshatin Gorre, ne perendim te autostrades Fushkruje – Lac.Prona lidhet me autostraden nga nje rruge e shtruar me kalldrem me gjatesi 1.4 km. Ka forme te rregullt dhe me permasa 139 * 79 m . Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor.

Çmimi i Shitjes 12,000 EUR


Prona eshte e vendosur 600 m nga Qendra e Qytetit te Krujes. Njesia eshte e vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese 4-kateshe. Eshte e pershtatshme per zyra. Prona ka nje siperfaqe 107.8 m2 eshte e shtuar me pllake, ka nje tualet dhe ka fasade xhami.

Çmimi i Shitjes 30,000 EUR

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret