Detaje te Prones:

 • Prona eshte e vendosur ne nje koder te bute ne fshatin Bilce te Beratit.
 • Kjo zone eshte e mire njohure per prodhimtarine e larte te ullirit dhe vajit te ullirit.
 • Toka ne te gjithe siperfaqen e saj eshte mbjellur me rreth 200 rrenje ulliri 30 vjecare, te cilat jane ne faze prodhimtarie te vazhdueshme.

 

Çmimi i shitjes 12,000 EUR

 


Detaje te Prones:

 • Prona me sipërfaqe 9,000 m2, pozicionuar në anën lindore të rrugës nacionale Lezhë – Shkodër, rreth 1.4 km larg saj në vijë ajrore, në zonën e tokave të fshatit Kodhel të Lezhës.
 • Prona ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor.
 • Në lindje të pronës ndodhen disa shtëpi banimi 1-2 katëshe të zonës.
 • Sipërfaqja e pronës është e sistemuar dhe në afërsi të saj ka mundësi për lidhje me burim energjie elektrike dhe uji për vaditje.

 

Çmimi i Shitjes 12,500 EUR

 


Detaje te Prones:

 • Prona është e vendosur prane rruges qe lidh Kamzen me Fushkrujen, ne Tapizë.
 • Ka nje distance prej 300 nga rruga kryesore.
 • Toka ka formen e nje drejtekendeshi te rregullt me dimensione 15 m * 160 m.
 • Gjate viteve te fundit kjo zone ka njohur nje zhvillim te madh urban ku jane ndertuar shume ndertesa me karakter rezidencial por edhe ndertesat me karakter komercial e tregtare.

 

Çmimi i Shitjes 22,000 EUR

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret