Vendodhja:

 • Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit.
 • Ajo është e vendosur ne anen lindore te rruges kryesore te zones, me komunikim te drejtperdrejte me te, me shtrirje perballe kryqezimit te rruges kryesore me rrugen “Gavril Dara”.
 • Zona perreth prones është zonë qëndrore e qytetit, me karakter miks, rezidenciale e institucionale, me prezencën edhe të degëve të disa bankave, si dhe me shpërndarje të elementeve tregetare e të biznesit.

Pershkrimi:

 • Prona e cila përbën ndertesen 4 kateshe Hotel e Sherbime, se bashku me truallin mbi te cilin eshte zhvilluar, me sipërfaqe të regjistruar të truallit 800 m2, dhe sipërfaqe ndërtimi 700 m2.
 • Ndertesa ka nje ndertim total prej 7 katesh nga te cilat 4 kate jane ne pronesine e Bankes dhe qe jane ne shitje.
 • Ështe ndërtuar rreth vitit 2000, i realizuar me skelet betonarme, mbulesë me solete betoni, me fasada te suvatuara dhe te lyera nga te gjitha anet, kombinuar me veshje me pllaka guri ne fasaden kryesore të katit përdhe dhe vetrata xhami ne katin e pare.

 Vendodhja: 

 • Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”.

 • Ndertesa ku ndodhet Prona eshte e vendosur ne kryqezim te tre rrugeve: ‘Hasan Riza Pasha’, “Vaso Kadia” dhe “Nuri Bushati”, buze kesaj te fundit, ne anen verilindore te saj.

 • Zona ku ndodhet prona perben nje zone te vjeter autoktone ne qytet, ku mbizoteron karakteri tregetar dhe ai i biznesit e sherbimeve, me objekte te tipiti markete, bar-restorante, dyqane suveniresh, hotele, bujtina etj.

Pershkrimi:

 • Prona eshte e llojit Njesi qe ndodhet ne katin e pare teknik te nje ndertese 11 kat, me 1 kat nentoke, ne rrugen ‘Nuri Bushati’.

 • Sipas çertificates se pronësisë, leshuar nga ZVRPP Shkoder, prona eshte e rregjistruar ne emer te Bankes, me pasurie 1/600-N15, me sipërfaqe 230 m2, ndodhur në zonën kadastrale 8593, volumi 27, faqe 10, Shkoder.

 • Prona aksesohet direkt nga rruga kryesore “Nuri Bushati” dhe forma e brendshme eshte e rregullt, drejtkendore, me shtrirje sipas drejtimit verilindje-perendim, paralel me trotuarin e rruges ‘Nuri Bushati.

 • Njesia eshte e organizuar ne nje ambjent zyre te perbashket, ku jane shperndare postet e punes/tavolina e karrike si dhe orendi te tjera zyre. Pjesa e ambjenteve ndihmese ka nje ndarje zyre e vecante, qe sherbejne si ambjent serverash, dhoma e UPS, si dhe tualetet.

 Çmimi i Shitjes   290,000 EUR


Banka OTP Albania SHA ofron per shitje SENDET e listuara si meposhtme qe kane sherbyer
si SISTEM AUDIO ne nje bar-café tek Kullat Binjake ne Tirane.
 • LISTA Nr.1
1- FTB ARCHON 108, me sasi 8 COPE
2- FTB ARCHON 208, me sasi 4 COPE
3- FTB AX2000, me sasi 4 COPE
4- PROCESOR, me sasi 1 COPE
5- RACK, me sasi 1 COPE
6- MBAJTES MURI, me sasi 8 COPE
7- FBT STAGGEMAXX12MA, me sasi 1 COPE
8- FBT SM-S 12, me sasi 1 COPE
 
 • LISTA Nr.2
1- FTB STAGEMAXX 12 MA , me sasi 1 COPE
2- FBT SMS12 U-BRACKET, me sasi 2 COPE
3- TUBA PER SUBLINEASSA, me sasi 2 COPE
4- FBT SUBLINEISSA, me sasi 2 COPE
5- FBT AX800, me sasi 3 COPE
6- BEHB2AOD, me sasi 2 COPE
Çmimi i shitjes qe ka vendosur Banka per te gjithe sistemin e audios, me 14 items, eshte 5,000 EUR. 
Sendet jane te magazinuar ne ambjentin e Bankes ne rrugen Jordan Misja, mbrapa ish Godines se Hipotekes dhe mund te vizitohen pasi te jete percaktuar paraprakisht nje vizite me perfaqesuesin e Bankes.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret