Union Bank ka në pronësi të pastër dy prona-ullishte në një zonë periferike shumë të bukur të Tiranës me sipërfaqe 3,800 m2 dhe 3,000 m2. Pronat ndodhen në kodrën mbi Restorantin "Natyra e Qetë", me pamje shumë të bukur nga jugu. Prona eshte shume e pershtatshme per qellime rezidenciale apo biznesi duke iu referuar planit urbanistik te zones.
 
 Cmimi i shitjes: 84 €/m2

 

 

Ne Nikel, Kruje shitet  Are + Truall me sip 2'849 m2, nga te cilat 500 m2 Truall. Brenda truallit gjendet nje vile me 2 kate + papafingo me sip. 143 m2 ne kat.


Ne NIkel, Kruje shitet Are + Truall me sip. 2'849 m2, nga te cilat 500 m2 truall. Brenda truallit gjendet nje vile me 2 kate + papafingo, me sip 143 m2 n kat.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret