Në Kryemedhenj, Kavaje:

Apartament me siperfaqe 55,6 m2 te organizuar

ne sallon se bashku me ambientin e

gatimit,dhome gjumi, koridor, tualet dhe ballkon.

Ndodhet ne katin e 5 te te nje pallati te ri.

 

SHITUR

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të nakontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Departamenti i Logjistikes / Divizioni i Operacioneve Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


PRONA NE SHITJE ID 159 – NJESI NE LINZE, TIRANË

Njesi me siperfaqe 113.8 m2 te ndodhur ne katin perdhe te nje pallati te ri, buze rruge kryesore. Prona pozicionohet prane zones se freskut, rruges se Teleferikut, ne veri lindje te qytetit te Tiranes. Zona ku ndodhet njesia eshte nje zone nga periferite e qytetit te urbanizuara se fundmi.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara / Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 

 


PRONA NE SHITJE ID 259 – PYLL, LANABREGAS, TIRANE

Pyll me siperfaqe 1,500 m2 te ndodhur ne Lanabregas, Tirane.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 SHITUR

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipër


Godinë 8 katëshe e cila shërben si kompleks tregtaradministrativ-banim me një cilësi të lartë ndërtimi. Objekti ndodhet pranë qendrës së qytetit të Shkodrës. Ambjenti i shërbimit ndodhet ne katin -1, Ndricimi i prones është me drite natyrale ne saj te dritareve qe ka kjo pronë. Ambjenti ndodhet në zonën më të preferuar për aktivitete biznesi. Në këtë zonë bëhet lëvizja më e madhe e banoreve gjatë kohës së lire dhe gjatë orarit zyrtar të punës. Përreth pronës ka objekte rekreative (Bar-Kafe, Restorante, Hotele, Objekte Kulti etj).

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 SHITUR

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 


PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP 13,208 m², NË GUCI E RE, SHKODËR

Tokë Arë sip. 13208 m2, e cila ndodhet 2.6 km në lindje të rrugës nacionale ShkodërHani Hotit, në zonën e fshatit Guci e Re të qytetit të Shkodrës Në anën perëndimore të pronës, në qëndër të saj ndodhet një truall me ndërtim dy kat mbi të me sip. ndërtimi rreth 120 m2 /kati. Ndërtimi nuk është i cilësuar në vërtetimin e pronësisë.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri. 

 


PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

Në Barbulloj, Lezhë: Tokë arë me sip 9,910 m² e ndarë ne 2 parcela

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


ID 203 – APARTMENT ME SIP 139 M2 , KRUJE

Prona konsiston ne nje apartament te nje pallati te ndertuar kohet e fundit ne qytetin e Krujes Apartamenti eshte i organizuar ne dy dhoma gjumi, njeambjent ndenjeje me kend gatimi, dhe hapsira te tjera te nevojshme.

 

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 


PRONA NE SHITJE ID 202 – TRUALL + NDERTESE, KRUJE

Prona ndodhet poshte zones historike ne qytetin e Krujes. Ndertesa 2-Kat me pamje nga Deti Adriatik.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri


PRONA NE SHITJE ID 10 – TOKE ARE 14,278 m², KURBIN, LAC

Tokë arë me sipërfaqe 14,278 m2 ndodhet në fshatin Gjorm, pranë mbikalimit në Lac. Prona ka dalje direkte në autostradën Fush Krujë-Lezhë. Toka shtrihet në një terren të sheshtë dhe ka formën e një drejtkëndëshi të rregullt. Në këtë pronë mund te zhvilloni një shumllojshmëri biznezesh pasi toka ka një sipërfaqe të konsiderueshme.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 SHITUR

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret