Ndërtesa “Rezidenciale dhe Tregtare”  e dyqanit dhe apartamentit ndodhet 200 metra nga qendra e qytetit të Durrësit, rreth 100 m nga Porti, rreth 700 m nga stacioni i trenit dhe 100 m nga sheshii “Vollga”. Apartamenti ndodhet në katin e katërt të ndërtesës. Dyqani ndodhet në katin e parë. Ndërtesa “Rezidenciale dhe Tregtare”  është e re, e rikonstruktuar në vitin 2006-2007.

 


Parcelat me sipërfaqe totale 6731 m2 dodhen 300 m nga pjesa lindore e bregdetit Adriatik, 10 km nga pjesa perëndimore e qytetit të Lezhës dhe pjesës perëndimore të Shëngjinit.. Prona nr. 1 ka siperfaqe prej 1000 m2. Prona no.2 ka siperfaqe prej 1731 m2, prona nr. 3 ka siperfaqe 4000 m2. 


Tokë me siperfaqe 1914 m2 dhe dy ndërtesa me siperfaqe totale 758m2. Toka ndodhet 1.3 km nga pjesa juglindore e qytetit të Shkodrës, 500 m nga pjesa jugore-lindore e Bulevardit "Skëndërbe". Prona përfshin një tokë me sipërfaqe 1914 m2 dhe dy ndërtesa me formë të rregullt. Ndërtesa e parë ka dimensione 11x43.5. Ndërtesa e dytë është dy katëshe me dimesione 13.25x33.7.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret