Shitet Ndertesë 237 m2 + truall 561m2, Drizë - Fier.

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: 14
  • Personi Kontaktit: ICB, Tel : + + 355 4 2256254, E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
  • Qyteti: Fier
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + ndertese rezidenciale
  • Sipërfaqe (m2): Ndertesë 237 m2 + truall 561m2

Ndertesë + truall, ndodhur  ne Zonen Kadastrale n. 1557, ne Fshatin Drizë të rrethit të Fierit. Sipërfaqe e truallit 561m2, sipërfaqe nën objekt 237 m2 dhe sipërfaqe funksionale 324 m2.

Cmimi:LEK  4,414,080

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret