Prona ne Oferte _ Korce dhe Gjirokaster

Publikuar në Prona Ne Shitje
Prona ne Oferte _ Korce dhe Gjirokaster
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: OBA-RSA-065
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara I Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Korç
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + Ndertese industriale

Banka OTP Albania njofton per oferten promocionale për Shitjen e Aseteve të Riposeduara nga Kreditë NPL, per pronat ne Korce dhe ne Gjirokaster me detaje si meposhte, per te cilat do te  aplikohen ulje çmimi per nje periudhe nje mujore:

1\ Truall 3,019 m² & Ndërtesë 1,290 m² Lumalas-Biranje, Korce

    - Çmimi shitjes ulet nga 350,000 EUR ne 300,000 EUR

 

2\ Truall 1,730 m² & Ndertese 275 m² Vrisera, Gjirokaster

    - Çmimi shitjes ulet nga 99,000 EUR ne 80,000 EUR

Per me shume informacion mund te shkarkoni prezantimin me detaje, foto dhe google map locations qe eshte bashkelidhur ketij njoftimi.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret