Toke Are 1,000 m2 Cerkovine Vlore -> 15,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: OBA-RSA-065
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara I Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Vlorë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 1000

Vendodhja:  Prona eshte Toke Are me nr.pas 202/44 me siperfaqe 1000 m2, me vendodhje ne fshatin Cerkovine, ne Vlore. Pozicionohet rreth 1.1 km ne perëndim te qendres se fshatit Cerkovine, ne nje zone me siperfaqe te konsiderueshme tokash bujqesore. Aksesi ne prone realizohet nepemjet rruges dytesore e cila shtrihet ne anen veriore te prones. Kjo rruge dytesore lidhet me autostraden “Fier-Vlore” ne zgjatimin perendimor te saj dhe me rrugen “Vlore-Skrofotine” ne zgjatimin lindor te saj.

Pershkrimi:  Infrastruktura e zones ku ndodhet prona objekt vleresimi eshte ne gjendje shume te mire asfaltimi. Zona ku ndodhet prona objekt vleresimi eshte nje zone me karakter rezidencial per shkak se ndodhet prane qendres se banuar te fshatit Cerkovine, ne te cilin jane realizuar ndertime te tipi banese 1-2 kateshe. Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial.

Çmimi i shitjes 15,000 EUR

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret