Stampo këtë faqe

SHITET - Toke Are 3,486 m2 Fang, Mirdite -> 14,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: OBA-RSA-023
  • Personi Kontaktit: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Rrëshen
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 3486

Vendodhja: Prona, tokë arë, ndodhet në fshatin Fang, rrethi Mirditë. Prona është e pozicionuar në anën jugore të qendrës së fshatit Fang në një largësi rreth 2.3 km, në anën lindore të lumit Fan si dhe të rrugës së Kombit “Durrës – Kukës – Morinë”. Prona është e pozicionuar në anën jug perëndimore të qytetit të Rrëshenit në largësi rreth 10.5 km. Në anën veriore, prona kufizohet me disa toka arë të lira si dhe me vazhdimin e rrugës së Kombit. 

Pershkrimi: Prona, tokë arë, ka nje sipërfaqe totale prej 3,486 m2. Toka are ka konfiguracion planimetrik thuajse drejtkendore dhe ndodhet në një terren tërësisht fushor. Prona eshte shume e pershtatshme per perdorim bujqesor por edhe per ndertimin e objekteve rezidencial