PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP 13,208 m², NË GUCI E RE, SHKODËR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Shkodër
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are

PRONA NE SHITJE, ID 77 – TOKE ARE ME SIP 13,208 m², NË GUCI E RE, SHKODËR

Tokë Arë sip. 13208 m2, e cila ndodhet 2.6 km në lindje të rrugës nacionale ShkodërHani Hotit, në zonën e fshatit Guci e Re të qytetit të Shkodrës Në anën perëndimore të pronës, në qëndër të saj ndodhet një truall me ndërtim dy kat mbi të me sip. ndërtimi rreth 120 m2 /kati. Ndërtimi nuk është i cilësuar në vërtetimin e pronësisë.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri. 

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret