PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Lezhë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are

PRONA NE SHITJE ID 1 – TOKE , BARBULLOJ, LEZHE

Në Barbulloj, Lezhë: Tokë arë me sip 9,910 m² e ndarë ne 2 parcela

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret