PRONA NE SHITJE ID 84 –TOKE ARE, TRUALL, SHESH 15,310m²

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Vlorë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are

Prona pozicionohet në anën jugore të lumit Vjosa, rreth 2.1 km larg fshatit Novosel. Toka ka sipërfaqe totale prej 15,310 m2 të organizuar në 14 prona të ndryshme të cilët më parë kanë funksionuar si kantier ndërtimi.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret