PRONA NE SHITJE ID 156 – TOKE ARE 2,200 M2 DHE 5,540 M2 SALLMONE, DURRES

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Tiranë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are

PRONA NE SHITJE ID 156 – TOKE ARE 2,200 M2 DHE 5,540 M2 SALLMONE, DURRES

2 Toka are per shitje ne fshatin Sallmone, ne afersi te hekurudhes dhe autostrades TR-DR Tokat jane kufitare me njera tjetren dhe me forme te rregullt drejtkendore.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipër

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret