PRONA NE SHITJE ID 197– Truall dhe Ndertese, Mazrek, Tirane

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Tiranë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + ndertese rezidenciale

PRONA NE SHITJE ID 197– Truall dhe Ndertese, Mazrek, Tirane

Are me sip.1250 m2, (Truall me sip 300 m2 dhe Shtepi banimi me sip 80 m2). Sipërfaqja e tokës është 1,000 m2 dhe shtrihet në një terren të sheshtë në formë drejtkëndore.

 

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/rreth-nesh/Prona.html

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 284/285, Cel: +355 68 20 41 302 / +355682090628 Adresa: Zyra e Pronave te Riposeduara/Divizioni i Menaxhimit të Riskut Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret