SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder -> 290,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: OBA-RSA-070
  • Personi Kontaktit: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Shkodër
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Njesi (dyqan)
  • Sipërfaqe (m2): 230

Vendodhja:  Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”.  Zona ku ndodhet prona perben nje zone te vjeter autoktone ne qytet, ku mbizoteron karakteri tregetar dhe ai i biznesit e sherbimeve, me objekte te tipiti markete, bar-restorante, dyqane suveniresh, hotele, bujtina etj.

Pershkrimi:  Prona eshte e llojit Njesi qe ndodhet ne katin e pare teknik te nje ndertese 11 kat, me 1 kat nentoke, ne rrugen ‘Nuri Bushati’. Ka forme te rregullt, drejtkendore, me shtrirje sipas drejtimit verilindje-perendim, paralel me trotuarin e rruges ‘Nuri Bushati.  Njesia eshte e organizuar ne nje ambjent zyre te perbashket, ku jane shperndare postet e punes/tavolina e karrike si dhe orendi te tjera zyre. Pjesa e ambjenteve ndihmese ka nje ndarje zyre e vecante, qe sherbejne si ambjent serverash, dhoma e UPS, si dhe tualetet.

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret