SHITET - Njesi 230 m², Kati 1, Shkoder

Publikuar në Prona Ne Shitje
 • Kodi pronës: OBA-RSA-070
 • Personi Kontaktit: Danjel Cara I Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
 • Qyteti: Shkodër
 • Lloji: E Paluajtshme
 • Struktura: Njesi (dyqan)
 • Sipërfaqe (m2): 230

 Vendodhja: 

 • Prona ndodhet ne qytetin e Shkodres, rreth 500m ne verilindje te qendres se qytetit, si dhe 140m ne verilindje te sheshit “Demokracia”.

 • Ndertesa ku ndodhet Prona eshte e vendosur ne kryqezim te tre rrugeve: ‘Hasan Riza Pasha’, “Vaso Kadia” dhe “Nuri Bushati”, buze kesaj te fundit, ne anen verilindore te saj.

 • Zona ku ndodhet prona perben nje zone te vjeter autoktone ne qytet, ku mbizoteron karakteri tregetar dhe ai i biznesit e sherbimeve, me objekte te tipiti markete, bar-restorante, dyqane suveniresh, hotele, bujtina etj.

Pershkrimi:

 • Prona eshte e llojit Njesi qe ndodhet ne katin e pare teknik te nje ndertese 11 kat, me 1 kat nentoke, ne rrugen ‘Nuri Bushati’.

 • Sipas çertificates se pronësisë, leshuar nga ZVRPP Shkoder, prona eshte e rregjistruar ne emer te Bankes, me pasurie 1/600-N15, me sipërfaqe 230 m2, ndodhur në zonën kadastrale 8593, volumi 27, faqe 10, Shkoder.

 • Prona aksesohet direkt nga rruga kryesore “Nuri Bushati” dhe forma e brendshme eshte e rregullt, drejtkendore, me shtrirje sipas drejtimit verilindje-perendim, paralel me trotuarin e rruges ‘Nuri Bushati.

 • Njesia eshte e organizuar ne nje ambjent zyre te perbashket, ku jane shperndare postet e punes/tavolina e karrike si dhe orendi te tjera zyre. Pjesa e ambjenteve ndihmese ka nje ndarje zyre e vecante, qe sherbejne si ambjent serverash, dhoma e UPS, si dhe tualetet.

 Çmimi i Shitjes   290,000 EUR

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret