SENDE per Shitje _ Sistem Audio

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: OBA-RSA-068
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara I Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Tiranë
  • Lloji: E Luajtshme
  • Struktura: Te tjera
Banka OTP Albania SHA ofron per shitje SENDET e listuara si meposhtme qe kane sherbyer
si SISTEM AUDIO ne nje bar-café tek Kullat Binjake ne Tirane.
  • LISTA Nr.1
1- FTB ARCHON 108, me sasi 8 COPE
2- FTB ARCHON 208, me sasi 4 COPE
3- FTB AX2000, me sasi 4 COPE
4- PROCESOR, me sasi 1 COPE
5- RACK, me sasi 1 COPE
6- MBAJTES MURI, me sasi 8 COPE
7- FBT STAGGEMAXX12MA, me sasi 1 COPE
8- FBT SM-S 12, me sasi 1 COPE
 
  • LISTA Nr.2
1- FTB STAGEMAXX 12 MA , me sasi 1 COPE
2- FBT SMS12 U-BRACKET, me sasi 2 COPE
3- TUBA PER SUBLINEASSA, me sasi 2 COPE
4- FBT SUBLINEISSA, me sasi 2 COPE
5- FBT AX800, me sasi 3 COPE
6- BEHB2AOD, me sasi 2 COPE
Çmimi i shitjes qe ka vendosur Banka per te gjithe sistemin e audios, me 14 items, eshte 5,000 EUR. 
Sendet jane te magazinuar ne ambjentin e Bankes ne rrugen Jordan Misja, mbrapa ish Godines se Hipotekes dhe mund te vizitohen pasi te jete percaktuar paraprakisht nje vizite me perfaqesuesin e Bankes.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret