ANKAND _ Hotel “Grand” Kruje

Publikuar në Prona Ne Shitje
ANKAND _ Hotel “Grand” Kruje
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: GR-N-B-016
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara | Cel: 068 90 38 955 | Tel: 04538327 | Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
  • Qyteti: Krujë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + Ndertese industriale
  • Sipërfaqe (m2): 800

Banka OTP Albania SH.A (me pare “Societe Generale Albania) organizon Ankand me Çmim Minimal për shitjen e prones Hotel “GRAND” me vendodhje ne KRUJE.

Kjo eshte nje mundësi unike vëtëm për këtë Ankand dhe eshte aplikuar një ulje e çmimit te shitjes ne masen 60% per kete prone. Çmimi minimal per te filluar Ankandin eshte vlera 199,000 Euro.

Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë eveniment që do të organizohet në Tiranë, më datë 11 Shtator 2019, tek Hotel Mak Albania (ish Sheraton), në orën 14.00 deri ne oren 16.00. Pjesmarrja ne Ankand realizohet pasi te keni paguar tarifen e pjesmarrjes ne vleren 2,000 EUR dhe te keni paraqitur dokumentacion ne lidhje me burimin e te ardhurave me te cilat do te blihet prona. Ky Ankand nuk organizohet sipas procedurave te Zyrave Përmbarimore por është një iniciativë ekskluzivisht e Bankës OTP Albania. Pas këtij Ankandi nuk do të këtë raund të dytë për dërgimin e ofertave të blerjes.

Per me shume info vizitoni plateformen per shitje e pronave te Bankes OTP Albania:

https://otpbank.al/prona/dt_properties/ankand-_-hotel-grand-kruje/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret