SHITET - Truall 1,730 m² & Ndertese 275 m², Gjirokaster -> 99,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: GR-N-B-036
  • Personi Kontaktit: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Gjirokastër
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + Ndertese industriale
  • Sipërfaqe (m2): 275

Vendodhja:  Pasuria është Truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m².  Kjo pronë ndodhet rreth rreth 27km në juglindje të qendrës së qytetit të Gjirokastrës dhe rreth 1.3km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”. Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.

Pershkrimi: Prona është Truall & Ndërtesë dhe ne te shkuaren  ka funksionuar si Ambjent tregtimi dhe magazinim te materjaleve dhe pajisjeve hidrosanitare. Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 1,730 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore. Mbi këtë sipërfaqe eshte ndertuar nje godine nje kateshe me siperfaqe ndërtimore prej 275 m². Ndertesa eshte ndertuar ne vitin 2004 dhe Sipërfaqja e lirë e truallit është  shesh funksional për ndërtesën dhe e gjithe kjo sipërfaqe është e shtruar me shtresë betoni me rrjete. Prona eshte e rrethuar dhe eshte shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret