Toke Are 1,267 m2 Fang, Mirdite

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: GR-N-L-031
  • Personi Kontaktit: Danjel Cara ; Tel. 068 90 38 955 ; Email. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
  • Qyteti: Lezhë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 1267

Detaje të Pronës:

  • Prona është e vendosur pranë rrugës nacionale “Durrës-Kukës”, në zone e Fanit të rrethit Mirdite.
  • Toka ka nje largesi per 70 m nga rruga kryesore dhe hyrja realizohet nepermjete nje rruge te pa-asfaltuar.
  • Toka eshte shume e pershtatshme per aktivitet bujqesore por edhe per ndertimin e magazinave ose objekteve te tjera te biznesit.

 

Çmimi i shitjes 4,500 EUR

 

Link: http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/are-1267-m2-fan-mirdite/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret