SHITET - Tokë Arë 2,500 m2 Kavajë -> 10,000 EUR

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: GR-N-L-055
  • Personi Kontaktit: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. I +355689038955
  • Qyteti: Kavajë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 2500

Vendodhja:  Prona ndodhet në qytetin e Kavajes, rreth 1.7 km ne jug te qendres se qytetin. Ne lindje te prones, ne nje distace prej 500 m2 kalon autostrada Durres – Rrogozhine. Ne veri-lindje, me nje distance prej 1.1 km gjendet ish fabrika e qelqit.

Përshkrimi:  Prona e tipit, toke are, ka dimensione 55 m x 24 m. Toka shtrihet ne nje terren fushore dhe eshte shume e pershtatshme per aktivitete bujqesore por mund te perdoret edhe per ndertimin e ndertesave te banimit ose te biznesit.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret