Toke Are 1,976 m² Stan Karbunare, Lushnje

Publikuar në Prona Ne Shitje
 • Kodi pronës: GR-N-L-068
 • Personi Kontaktit: Cel 068 90 38 955; E-Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
 • Qyteti: Lushnje
 • Lloji: E Paluajtshme
 • Struktura: Are

Vendodhja e Pronës:

 

 • Kjo tokë ka sipërfaqe të regjistruar 1,976 m² dhe e cila ndodhet ne Stan Karbunare, te rrethit te Lushnjes.
 • Prona  ndodhet ne nje largesi rreth 3.6 km (ne vije ajrore) nga rruga nacionalet Lushnje – Fier, si dhe 6.5 km nga qendra e Lushnjes.
 • Prona karakterizohet nga nje forme e rregullt gjeometrike dhe ka trajten e nje rripi me shtrirje nga veriperendimi ne juglindje.
 • Aksesi per ne prone realizohet nepermjet tokave te tjera kufitare.

 

 

Përshkrimi i Pronës:

 • Prona është e vendosur në një relive fushor me nje siperfaqe totale prej 1,976 m².
 • Prona komunikon lirshem me pasurite kufizuese pasi nuk eshte e rrethuar.
 • Prona ka cilesi te mira per bujqesi dhe blegtori per shkak te karakterit qe ka kjo zone.

 

Çmimi i Shitjes 3,500 EUR

http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/toke-are-1976-m%C2%B2-stan-karbunare-lushnje/

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret