ID 6 – TRUALL & NDERTESE, VLORE

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 6 – TRUALL & NDERTESE, VLORE
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 6
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Vlorë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + Ndertese industriale
  • Sipërfaqe (m2): 68,800 m2 + 11,659 m2

Në Akerni, Vlorë:

Truall me sip 68,800 m² dhe ndërtesë me sip 11,659 m²

Shitur.

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara,  
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret