ID131 –PYLL, AKERNI, VLORE
Shkarko file't e bashkangjitur

Tokë pyll ne Akërni, Vlorë

Zona është shumë e përshtatshme aktvitete te ndryshme bisnesi, blektori dhe bujqësi.

 Çmimi  910,000 Euro

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: +355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 

 Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

 Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret