ID 91 – Toke Are 1000 m² KARPEN, KAVAJE

Publikuar në Prona Ne Shitje
ID 91 – Toke Are 1000 m² KARPEN, KAVAJE
Shkarko file't e bashkangjitur
  • Kodi pronës: 91
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Kavajë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Are
  • Sipërfaqe (m2): 1000
Toka pozicionohet një zonë qetë dhe re turistike.
Sipërfaqja e tokës është 1,000 m2 dhe shtrihet një terren sheshtë formë drejtkëndore

 

Shitur.
 

Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara,  
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret