ID 38 – NJËSI 91 m² KRYEMËDHENJ, KAVAJË

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Kodi pronës: 38
  • Personi Kontaktit: Intesa SanPaolo Bank Albania
  • Qyteti: Kavajë
  • Lloji: E Paluajtshme
  • Struktura: Truall + ndertese rezidenciale
  • Sipërfaqe (m2): 91

Njësi me sip 91m² në Kryemëdhenj, Kavajë.

Zona është e qetë dhe shumë e përshtatshme për ambjent pushimi ose tregtimi, vetëm disa metra larg plazhit.

Shtur.

 

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, Zyra e Shitjeve te Pronave te Riposeduara,  
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27, Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret