ID 31-31_1 –TRUALL+ NDERTESE+ MAKINERI, ELBASAN

Publikuar në Intesa San Paolo Bank
ID 31-31_1 –TRUALL+ NDERTESE+ MAKINERI, ELBASAN
Shkarko file't e bashkangjitur

Në Ebasan:

 Ndërtesë me sip 1,974.5 m² dhe truall 1,558.6 m²

Çmimi  510,623 Euro

Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 375, Cel: 00355 68 20 41 302 / +355682090628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut, NPL 
Intesa Sanpaolo Bank Albania, Rr."Ismail Qemali" Nr.27,

Kutia Postare: 8319, Tiranë, Shqipëri

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret