Njesi 120 m2 Plazh/13, Durres (N2)

Publikuar në Prona Ne Shitje
  • Qyteti: Tiranë
  • Lloji: E Luajtshme
  • Struktura: Truall

Detaje te prones:

  • Prona ndodhet në një nga zonat e rëndësishme dhe të kërkuara të plazhit, për shfrytëzim turistik,
    për aktivitet tregëtar e banim. Ajo ndodhet në anën lindore të vijës detare, në brezin e dytë të ndërtimeve, në lagjen “Plazhi 13”, Durrës, prane hotel "Majestic".
  • Prona është një njësi shërbimi me sipërfaqe 120 m2, Nr. pasurie 58/74-N2 e ndodhur në katin përdhe të një ndërtesë me gjashtë kate.
  • Godina, ne te cilen ndodhet prona, nga jashtë është e suvatuar dhe e lyer. Ambienti përreth pallatit është i sistemuar. Trotuaret janë të shtruara me pllaka betoni rruga ështëe shtruar me asfaltë.
  • Njësia e shërbimit ka nje siperfaqe totale prej 120 m2 ndodhet në katin përdhe të një ndërtesë 6 kate. Prona njësi Nr.2 në konfiguracionin planimetrik të katit përdhe është e orjentuar në anën veriore të saj.

Çmimi i Shitjes 48,000 EUR

Link: http://www.societegenerale.al/prona/dt_properties/njesi-120-m2-plazh13-durres-n2/

 

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret