Vendodhja: 

 • Prona ndodhet në Prisken e Madhe, rreth 7 km ne juglindje te qendres se qytetit te Tiranes.
 • Ajo eshte e pozicionuar rreth 1.5 km larg në vijë ajrore në krahun lindor te aksit rrugor
  Farke-Surrel qe ndodhet ne ndertim e siper.
 • Zona ku perfshihet prona, eshte nje zone kodrinore me nje terren te pjerret, thuajse e paprekur nga ndertimet.
 • Rreth 1 km ne perendim te prones ndodhet komuna e Farkes se Madhe.

 

Pershkrimi:

 • Prona sipas statusit ligjor, si dhe sipas gjendjes faktike eshte e llojit Toke Are.
 • Prona shtrihet ne nje terren kodrinor me pjerresi e cila vjen ne zbritje nga ana lindore ne ate perendimor.
 • Nga distanca nuk verehen ndertime as ne afersi te saj, duket te jete pjese e parkut te Farkes.
 • Referuar planit urbanistik perkatesisht zones ne te cilen ajo ndodhet nuk lejohen ndertimet pra mund te sherbeje vetem si toke are.
 • Toka nuk ka rrethim dhe per momentin eshte ne gjendjen natyrale te nje toke me shkure e peme te vogla.

Vendodhja: 

 • Pasuria është Truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m².
 • Ndodhet në Zonën Kadastrale 3833, në Vrisera, Gjirokaster.
 • Kjo pronë ndodhet rreth rreth 27km në juglindje të qendrës së qytetit të Gjirokastrës dhe rreth 1.3km ne Veri te Autostrades “Gjirokaster – Kakavije”.
 • Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.

 

Pershkrimi:

 • Prona është Truall & Ndërtesë dhe ne te shkuaren  ka funksionuar si Ambjent tregtimi dhe magazinim te materjaleve dhe pajisjeve hidrosanitare.
 • Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 1,730 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore.
 • Mbi këtë sipërfaqe eshte ndertuar nje godine nje kateshe me siperfaqe ndërtimore prej 275 m².
 • Ndertesa eshte ndertuar ne vitin 2004 dhe Sipërfaqja e lirë e truallit
 • është  shesh funksional për ndërtesën dhe e gjithe kjo sipërfaqe është e shtruar me shtresë
 • betoni me rrjete.
 • Prona eshte e rrethuar dhe eshte shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme biznesi qe kerkojne kapacitete  magazinimi.

 

Per me shume info: 

https://otpbank.al/prona/dt_properties/truall-1730-m%C2%B2-ndertese-275-m%C2%B2-vrisera-gjirokaster 


Vendodhja:

 • Pronat ndodhen ne rrugen e Plazhit, me nje distance rreth 7.5 km ne juglindje te qendres se qytetit (Bashkise Durresit).
 • Ajo pozicionohet ne brezin e dyte te ndertimeve, buze rruges dytesore te plazhit ne anen perendimore te saj, ne nje distance rreth 100 m nga bregu.
 • Zona perreth pronave eshte nje zone e zhvilluar turistike, me ndertesa te reja shumekateshe te pozicionuara pergjate rruges se plazhit qe funksionojne si shtepi te dyta gjate sezonit turistik te veres. Si dhe disa nga bizneset kryesore te zones jane: Hotele, bar-kafe, restaurante,etj

Pershkrimi:

 • Pronat, jane tri Njesi Sherbimi dhe pozicionohen ne katin perdhe te nje pallati 7 katesh, ndertim i rreth viteve 2004. Siperfaqet e pronave jane si vijon:
  • Njesi N3 – 107 m2              (Dyqan/Lokal)
  • Njesi N1 – 26 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
  • Njesi N2 – 12 m2                (Magazine/Ambjent Ndihmes)
 • Te tria njesite jane te organizuara me vete, pa komunikim te brendshem me njera tjetren, me hyrje secila me vete nga sheshi funksional i nderteses.
 • Pronat shiten te gjitha sebashku nga Banka.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret