• Mos Shfaqja
 • Shkruar nga :
 • Data e Fillimit: 29 Prill 2021
 • Data e Zhvillimit: E premte, 28 Maj 2021 16:00
 • Kodi Prones: Coll1
 • Emri Përmbaruesit: Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit: Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës: E paluajtshme
 • Struktura: Truall + Ndertese Industriale
 • Sipërfaqe (m2): 1088 dhe 27
 • Qyteti: Kavajë
 • Adresa Pronës: Kavaje
 • Cmimi Fillestar: 5,087,376
 • Monedha: LEK (ALL)

 

 1. Truall me siperfaqe 1088 m2, Ndertese me siperfaqe 27 m2 , Kavaje. (Distributor Karburanti)

            Pasuria nr.20/29, ZK 1072, Vol.11, Fq.222 (Pronesi te Skender Istrefi)

           Çmimi me te cilin fillon ankandi eshte  ALL 5,087,376

           Ankandi zhvillohet ne daten 28 Maj 2021 ora 16.00 prane Zyres se Permbarimit Privat EPSA.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret