• Mos Shfaqja
 • Shkruar nga :
 • Data e Fillimit: 06 Tetor 2020
 • Data e Zhvillimit: E merkure, 28 Tetor 2020 00:00
 • Kodi Prones: 383705COLL1
 • Emri Përmbaruesit: Zyra e Permbarimit Privat EPSA
 • Adresa Përmbaruesit: Rr.Isamil Qemali, Pallati Fratari, Kati 6, Ap.21 Tirane
 • Lloji Pronës: E paluajtshme
 • Struktura: Truall + Ndertese Rezidenciale
 • Sipërfaqe (m2): Truall 1050, Ndertese 312
 • Qyteti: Krujë
 • Adresa Pronës: Hasan Kruje
 • Cmimi Fillestar: 25,018,575
 • Monedha: LEK (ALL)

Shitet ne Ankand : "Truall me siperfaqe 1050 m2 dhe Ndertese me Siperfaqe 312 m2", me adrese Hasan Kruje,  Nr.Pasurie 28/46, Vol.3, Fq.45.

 

Ankandi mbyllet ora 16.00, data 28.10.2020

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret