1.       Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Apartament me sip.72 m², Nr.Pasurie 3/573+1-24, Zona Kadastrale 8561, me adresë:Rr. “1 Maj”, Korçë.

 

Ankandi do të zhvillohet në datë 14.05.2018me vlerëfillestare 16,330 Euro.

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore KREON” Sh.P.K.  

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret