1.       Shpallet ankandi për shitjen e pasurisë së paluajtshme me të dhëna si më poshtë:

Apartament me sip.147.5 m²,Nr.Pasurie 8/46+1-16/1,Faqe 245,Vol.35, me adresë:Rr.H.Demiri,Sh 1, kati i 7-te, Ap.16/1,Durrës.

 

Ankandi do të zhvillohet në datë 16.02.2018 me vlerë fillestare 4,480,000 Lekë.

 

Secili pjesëmarrës duhet të paraqesë kërkesë me shkrim për pjesëmarrje në ankand dhe të depozitojë 10% të vlerës fillestare të pronës së shpallur, në llogarinë bankare të Shoqërisë Përmbarimore Gjyqësore BSA” Sh.P.K.  

 
                             NBG Bank 

Banka Kombëtare e Greqisë është quajtur “Banka më e mirë në Greqi” nga revista financiare ndërkombëtare Euromoney. Vlerësimi ka qenë pjesë e çmimeve “Awards for Excellence 2013”.  që kjo revistë jep për të 23-tin vit në rradhë për  shërbimin më të mirë.

Posta elektronike Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

SHOQATA SHQIPTARE E BANKAVE

AAB

ANëTARëT E SHOQATëS

Antaret